Search
Close this search box.

Муниврана, A., Мориќ, Д., Пијаца Плавшиќ, E., Бајкуша, M., Растовиќ, M. i Кожиќ, B. (2021.) ЗБИРКА РАБОТИЛНИЦИ „ЗАПОЧНИ ЈА ПРОМЕНАТА!“’ 40 идеи за работа со деца и млади од областа на различноста. Загреб: Форум за слобода во образованието

Podijeli

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.