Search
Close this search box.

[PRIJAVE ZATVORENE] Poziv na seminar stručnog usavršavanja „Aktivno učenje i kritičko mišljenje u visokoškolskoj nastavi“ šk. god. 2023./24., početak 27. listopada 2023.

Podijeli

Ovaj seminar bi svakako trebao postati dio obaveznog stručnog usavršavanja visokoškolskih nastavnika, a razlog je što mi nismo svjesni kako održavamo nastavu i koje greške radimo, također nismo upoznati s metodama kojima možemo poboljšati nastavu.”

Pozivamo nastavnike i nastavnice svih visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj da se prijave na edukaciju „Aktivno učenje i kritičko mišljenje u visokoškolskoj nastavi“. Kroz 80 sati edukacije nastavnici će naučiti primjenjivati više od 80 različitih metoda i tehnika poučavanja, naučit će kako poticati razvoj novih vještina za otvorenu i odgovornu interakciju u predavaonici, obogatiti postojeći kurikulum te osmisliti inovativan nastavni proces. Osim samog stručnog usavršavanja program obuhvaća i praćenje napretka, kolegijalno opažanje nastave i individualnu povratnu informaciju od strane voditeljica seminara.Posebnu kvalitetu predstavlja izravna primjenjivost i fleksibilnost u primjeni u različitim akademskim disciplinama.

Edukacija će se održati u Zagrebu (lokaciju ćemo objaviti naknadno). Prva radionica će se održati 27. i 28. listopada 2023., druga radionica 1. i 2. prosinca 2023., treća radionica 9. i 10. veljače 2024., a četvrta radionica 22. i 23. ožujka 2024. godine.

U sklopu seminara sudionici dobivaju 4 priručnika koji teorijski i praktično prate sam sadržaj seminara.

Nakon završenih 8 radionica sudionici dobivaju potvrdu o stručnom usavršavanju (80 sati).

Kotizacija za edukaciju iznosi 557.44 € + PDV (4.200,00 kn + PDV). Ako se iz iste institucije prijavljuje više sudionika, odobrava se određeni popust na kotizaciju.

Prijaviti se možete putem prijavnice koja se nalazi na poveznici, a prijavu je potrebno poslati na adresu: mnekic@fso.hr. Ispunjenu prijavnicu je potrebno dostaviti najkasnije do 10. listopada 2023. godine.

Poziv u PDF formatu možete preuzeti ovdje.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.