Budi i ti dio pete generacije polaznika/ca Proljetne škole poduzetnosti u Primorsko-goranskoj županiji!

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

I ove godine, Forum za slobodu odgoja provodi intenzivan program za mlade pod nazivom „Proljetna škola poduzetnosti“ uz financijsku podršku Primorsko-goranske županije. Trening će se održati od 13. lipnja do 17. lipnja 2016. godine u gradu Rijeci, a namijenjen je mladim nezaposlenim osobama s područja Primorsko-goranske županije.

Programom se žele osnažiti i educirati 15 mladih u području poduzetnosti, ali i omogućiti im stjecanje dodatnih vještina koje će moći aktivno upotrebljavati u svom kako profesionalnom, tako i privatnom životu te naučena znanja i vještine prenositi i svojim vršnjacima.

Prijave su otvorene do 8. lipnja 2016. godine. Životopis i motivacijsko pismo se šalju elektroničkom poštom na jperak@fso.hr

Više informacija o samom treningu potražite u pozivu.

Sudionicima treninga će u potpunosti biti pokriveni troškovi materijala i obroka.

Trening se provodi u sklopu projekta Proljetna škola poduzetnosti – osnaživanje mladih za uspješno (samo)zapošaljavanje u Primorsko-goranskoj županiji.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.