Baketa, N., Kovaçiq M. (2020). ZËRI I NXËNËSVE SI SIMBOL I SHKOLLËS CILËSORE: Pikëpamje të nxënësve nga shkollat e seleksionuara nga Portugalia, Maqedonia e Veriut dhe Kroacia, për pjesëmarrje aktive, lidhjet dhe mësimi gjatë krizës Kovid-19. Zagreb: Forum për liri në arsimin

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.