Istraživanje o odnosima na radnom mjestu u osnovnim i srednjim školama

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum za slobodu odgoja pridaje važnost promjenama i unaprijeđenju svojih programa.

Naša je želja da nastavnicima pružimo osuvremenjene programe, aktualne informacije i mogućnost samostalnog rada nakon završenih edukacija i stručnih usavršavanja. Da bismo to mogli napraviti, od presudne su nam važnosti iskustva nastavnika koji su završili edukacije Foruma za slobodu odgoja, ali i nastavnika koji taj proces još nisu prošli.

U Forumu smo osmislili istraživanje kojim bismo željeli ispitati odnose na radnom mjestu i povezati ih s različitim edukacijama na kojima su nastavnici sudjelovali. Odnosi na radnom mjestu su važni jer su integralni dio školske klime za koju su istraživanja iz psihologije obrazovanja utvrdila čvrstu povezanost sa zadovoljstvom na poslu, nastavničkim stresom ili osjećajem samoefikasnosti nastavničke profesije.

Iako je ovo istaživanje specifično fokusirano na odnose na radnom mjestu, njegove spoznaje će pomoći u promjenama i potrebnom unaprijeđenju programa za neophodnim kvalitetnije obrazovanje.

Stoga vas molimo da ispunite upitnik u trajanju od desetak minuta na sljedećoj poveznici i pomognite nam da radimo promjene bazirane na dokazima iz istraživanja.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.