Katalog edukacija za 2017./2018.

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Početak nove školske godine donosi niz planiranja, pa tako i planiranje stručnog usavršavanja kako na razini odgojno-obrazovne ustanove tako i na individualnoj razini. Skoro 25 godina Forum za slobodu odgoja provodi edukacije stručnog usavršavanja iz područja unaprjeđenja podučavanja i razvoja društvenih, građanskih i osobnih kompetencija.

U našem Katalogu nalazi se trideset edukacija koje nudimo učiteljima, stručnim suradnicima, odgajateljima, ravnateljima, stručnjacima u području socijalne skrbi, stručnjacima koji rade s djecom i mladima, ali i svim građanima koji njeguju cjeloživotno učenje.

Kvaliteta edukacija dokazana je činjenicom kako brojimo preko 11.000 polaznika naših edukacija. Isto tako, dokazana je činjenicom kako su naše edukacije ocijenjene prosječnom ocjenom od 4,8 i kako skoro svi polaznici preporučuju naše edukacije.

Nadamo se kako ćete u ovom Katalogu pronaći edukaciju za sebe i kako ćete prepoznati Forum za slobodu odgoja kao kvalitetnog partnera i pružatelja edukacija stručnog usavršavanja. Nadamo se kako ćete se pridružiti zajednici polaznika koji svakodnevno rade razliku u svojim odgojno-obrazovnim ustanovama.

Katalog edukacija 2017./2018. možete preuzeti ovdje.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.