Projekti

Mala škola poduzetnosti: priprema za let u poduzetan svijet

Forum za slobodu odgoja krajem 2018. započeo je s provedbom projekta „Mala škola poduzetnosti: priprema za let u poduzetan svijet”, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U suradnji sa školama partnerima na projektu: Komercijalnom i trgovačkom školom Bjelovar, Tehničkom školom Daruvar te Ekonomskom i turističkom školom Daruvar, 50 učenika/ca završnih razreda navedenih škola educirat će se i motivirati u području (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, razvoja socijalnih i komunikacijskih vještina, razvoja ideja u projekte, aktivizma… Oni će naučeno podijeliti sa svojim vršnjacima u školi i lokalnoj zajednici kroz različite prezentacije, radionice, projekte. Nakon pet jednodnevnih edukacija za učenike, projektom je predviđena dodatna edukacija za 20 sudionika/ca s područja Bjelovarsko-bilogorske županije „Uvod u projektno planiranje”.

Projekt traje do prosinca 2019. godine, a vrijednost projekta je 70 000 kn.

VODITELJ:ICA PROJEKTA:

TRAJANJE PROJEKTA:

PROVODITELJI:

MREŽNA STRANICA PROJEKTA

UZ PODRŠKU:

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.