Search
Close this search box.

Alati za evaluaciju nastave na daljinu

Podijeli

Točno je mjesec dana prošlo od početka provedbe nastave na daljinu u kojoj su se, prema našem mišljenju, učitelji i učiteljice u Hrvatskoj odlično snašli. Svi se nalazimo u dosad nepoznatim uvjetima života i rada kada do izražaja dolazi naša kreativnost, solidarnost, suradnja i entuzijazam prema poslu koji obavljamo. Istovremeno, nalazimo se u vremenima kada je budućnost neizvjesna kao i povratak u školske klupe, a učenicima je podrška njihovih učitelja i učiteljica potrebnija nego ikad prije.

U želji da ponudimo dodatne alate i podršku učiteljicama, učiteljima i školama u Hrvatskoj,  Forum za slobodu odgoja izradio je alate za evaluaciju nastave na daljinu koji  mogu pomoći školama u ispitivanju stavova učenika/ca i roditelja o nastavi na daljinu, a ravnateljima/icama u ispitivanju stavova njihovih djelatnik – učitelja/ica i stručnih suradnika/ica škole.

Uz anketne upitnike pripremili smo i detaljne upute za korištenje alata.

Napominjemo kako ovo nisu anketni upitnici kojima Forum za slobodu odgoja prikuplja vaše podatke i rezultate već služe isključivo za evaluaciju nastave na daljinu u vašim školama i za vaše interne potrebe.

Nadamo se kako će vam ovi alati koristiti i pomoći učiteljima/cama u unapređenju nastave na daljinu, a ravnateljima/icama u istraživanju stavova i mišljenja djelatnika o tome na koji način upravljaju školom u ovim kriznim vremenima, te kako i oni mogu unaprijediti svoj rad.

Materijali za preuzimanje


(.pdf)

(.docx)

(.docx)

(.docx)

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.