Search
Close this search box.

Besplatan seminar “Primarna prevencija ovisnosti” za učitelje, stručne suradnike i voditelje preventivnih programa u osnovnim i srednjim školama Grada Zagreba

Podijeli

U sklopu projekta „Primarna prevencija ovisnosti: edukacija učitelja, stručnih suradnika i odgajatelja” Forum za slobodu odgoja uz podršku Grada Zagreba, organizira BESPLATAN dvodnevni seminar „Primarna prevencija ovisnosti“ u Zagrebu, 4. i 5. studenog 2016. godine.

Dvodnevni seminar namijenjen je učiteljima, stručnim suradnicima, koordinatorima školskih preventivnih programa, osnovnih i srednjih škola s područja Grada Zagreba.

Ovim će seminarom sudionici steći nova znanja, upoznati nove interaktivne metode za rad u razredu, razviti vještine i povećati samopouzdanje u radu s učenicima na prevenciji ovisnosti, što je vrlo važno s obzirom da se, u praksi, veliki broj školskih djelatnika ne osjeća kompetentnima za takav rad s mladima. Također, nakon završenog seminara sudionici će moći provoditi  kurikularno pripremljene i osmišljene radionice, direktno će moći primijeniti u svom predmetu ili na satu razredne zajednice.

U sklopu programa Zdravstvenog obrazovanja od 2010. godine Forum za slobodu odgoja organizira seminare Primarne prevencije ovisnosti, a kroz edukaciju je do sada prošlo preko 400 sudionika – učitelja, stručnih suradnika, te stručnjaka koji rade s djecom i mladima.

Predviđeni broj sudionika na seminaru je 20, a kriterij za odabir bit će redoslijed prijava.

Prijavnicu i opis seminara možete pronaći OVDJE. Rok za prijavu je 28. listopad 2016.godine

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.