Budi dio četvrte generacije polaznika/ca Proljetne škole poduzetnosti!

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

I ove godine, četvrtu godinu zaredom, Forum za slobodu odgoja provodi intenzivan program za mlade pod nazivom „Proljetna škola poduzetnosti“, uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih.

Programom se žele osnažiti i educirati mladi u području poduzetnosti, ali i omogućiti im stjecanje dodatnih vještina koje će moći aktivno upotrebljavati u svom kako profesionalnom, tako i privatnom životu te naučena znanja i vještine prenositi i svojim vršnjacima.

Tijekom ovogodišnjeg programa, 15 mladih osoba (od 18 do 30 godina) s područja Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije proći će interaktivan trening kroz koji će steći nova znanja i vještine vezane uz tržište rada, samozapošljavanja, razvijanja vlastitih ideja te aktivizma, ali će naučiti i kako ta znanja prenijeti drugim mladima.

Više informacija o samom treningu, načinu prijave te selekcijskom postupku potražite na: http://proljetnaskola.strikingly.com/. Prijave su otvorene do 31. ožujka 2016. godine.

Ovogodišnja Proljetna škola poduzetnosti provodi se uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, kroz projekt „Proljetna škola poduzetnosti – program osposobljavanja, podrške i umrežavanja mladih za lakše zapošljavanje“.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.