Search
Close this search box.

Međunarodna konferencija “Excellence, Creativity and Innovation in Basic and Higher Education: Excellence in Education and Psychology” u Rijeci

Podijeli

Međunarodni centar za inovacije u edukaciji (ICIE) organizira 13. međunarodnu konferenciju “Excellence, Creativity and Innovation in Basic and Higher Education: Excellence in Education and Psychology” koja će se održati u Rijeci od 18. do 21. svibnja 2016. godine.

Partneri Konferencije su: Sveučilište u Rijeci, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka, a pokrovitelji su Predsjednica Republike Hrvatske i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Glavni govornici su znanstvenici i praktičari iz cijelog svijeta (Kanada, SAD, Njemačka, Francuska, Libanon, Turska, Slovenija, Hrvatska, itd.) prepoznati po značajnom doprinosu u područjima obrazovanja i psihologije.  Radionice, simpoziji i plenarni govori obuhvatit će teme inovacije, kreativnosti i izvrsnosti u obrazovanju (uključujući rad s nadarenom djecom, razvoj kritičkog mišljenja, identifikacije potencijalne kreativnosti kod učenika, primjeri dobre prakse, itd.)

Konferencija je važna za unapređivanje odgojno obrazovnog rada u Republici Hrvatskoj, a sudionicima omogućuje susret sa znanstvenicima međunarodne razine i upoznavanje s njihovim najnovijim istraživanjima u tom području.

Detaljan program i više informacija o glavnim govornicima možete pronaći na web stranici Konferencije  http://www.icieconference.net/

A za dodatne informacije organizatorima se možete javiti na  icierijeka2016@gmail.com

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.