Search
Close this search box.

Objavljena je publikacija “Kreativno obrazovanje gradi bolju demokraciju : VODIČ ZA RAVNATELJE:ICE, VODITELJE:ICE I INOVATORE:ICE U ODGOJU I OBRAZOVANJU”

Podijeli

Zahvaljujući sinergiji s projektom “Pokreni promjenu”, kojeg je FSO upravo završio nakon 3 godine provedbe, uspjeli smo prevesti priručnik “Kreativno obrazovanje gradi bolju demokraciju: Vodič za ravnatelje:ice, voditelje:ice i inovatore:ice u odgoju i obrazovanju”, koji je nastao u sklopu projekta “CANDIICE: kreativni pristupi u poučavanju građanskog odgoja i obrazovanja”.

Priručnik je prvenstveno namijenjen ravnateljima:cama, voditeljima:icama i inovatorima:icama u odgoju i obrazovanju. U ovom priručniku predlažemo načine na koje osobe u ulozi odgojno-obrazovnog vodstva mogu zauzeti holistički pogled na odgojno-obrazovna iskustva svojih učenika i razmotriti praktične korake za izgradnju etosa cijele institucije koji aktivno doprinosi pravednoj i inkluzivnoj demokratskoj budućnosti. Priručnik pruža detaljne smjernice o pristupima demokratskom odgoju i obrazovanju na razini cijele institucije.

U izradi ovog priručnika kao autorice i urednice tekstova sudjelovale su Višnja Pavlović i Eli Pijaca Plavšić iz Foruma. Publikacija je financirana sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.