Da sam ja netko!: osnaživanje učenika strukovnih škola za aktivno građanstvo

Podijeli

Kao završnu aktivnost projekta „Da sam ja netko“ održali smo Okrugli stol „Mladi mladima o volontiranju“ 31. listopada 2017. godine u kino dvorani X. gimnazije „Ivan Supek” u Zagrebu.

Tijekom dva školska sata učenici srednjih škola predstavili su svoje volonterske projekte te kroz pitanja i odgovore podijelili što su sve dobili kroz svoja volonterska iskustva. Nakon Okruglog stola, učenici i njihovi učitelji su se družili i nastavili dijeliti iskustva o volontiranju iz osvježenja i hranu.

„Da sam ja netko“ je projekt koji Forum od studenog 2016. provodi sa strukovnim školama u cilju osnaživanja učenika za preuzimanje i prakticiranje uloga aktivnih građana kroz volonterske projekte. Škole partneri u projektu su: Ekonomska škola Velika Gorica, Škola za cestovni promet Zagreb, Komercijalna i trgovačka škole Bjelovar i Graditeljska škola Čakovec. Osim partnerskih škola, svoja volonterska iskustva su na Okruglom stolu podijelili i članovi volonterskih klubova Škole za medicinske sestre Vrapče, Prve gimnazije i škole domaćina X. gimnazija „Ivan Supek“.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.