Da sam ja netko!: osnaživanje učenika strukovnih škola za aktivno građanstvo

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kao završnu aktivnost projekta „Da sam ja netko“ održali smo Okrugli stol „Mladi mladima o volontiranju“ 31. listopada 2017. godine u kino dvorani X. gimnazije „Ivan Supek” u Zagrebu.

Tijekom dva školska sata učenici srednjih škola predstavili su svoje volonterske projekte te kroz pitanja i odgovore podijelili što su sve dobili kroz svoja volonterska iskustva. Nakon Okruglog stola, učenici i njihovi učitelji su se družili i nastavili dijeliti iskustva o volontiranju iz osvježenja i hranu.

„Da sam ja netko“ je projekt koji Forum od studenog 2016. provodi sa strukovnim školama u cilju osnaživanja učenika za preuzimanje i prakticiranje uloga aktivnih građana kroz volonterske projekte. Škole partneri u projektu su: Ekonomska škola Velika Gorica, Škola za cestovni promet Zagreb, Komercijalna i trgovačka škole Bjelovar i Graditeljska škola Čakovec. Osim partnerskih škola, svoja volonterska iskustva su na Okruglom stolu podijelili i članovi volonterskih klubova Škole za medicinske sestre Vrapče, Prve gimnazije i škole domaćina X. gimnazija „Ivan Supek“.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.