Seminari o Europskoj uniji u Požegi i Slavonskom Brodu

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nastavljajući sa seminarima stručnog usavršavanja u četirima slavonskim županijama u sklopu projekta “Edukacija o Europskoj uniji”, nakon Osijeka i Vinkovaca, održana su još dva, u Požegi i Slavonskom Brodu. I ovi seminari su bili prilika za zajedničko učenje o Europskoj uniji, njenoj povijesti i institucijama te načinima kako Europska unija utječe na svakodnevni život građanki i građana Europske unije.

Isto tako, polaznici su raspravili i načine kako se Europska unija može poučavati u sklopu različitih predmeta koje predaju u svojim školama. S obzirom na to da su u radu seminarskih skupina sudjelovali i odgojno-obrazovni djelatnici iz strukovnih škola posebna pozornost je posvećena upravno tom segmentu te načinima i sadržajima koji bi se mogli uklopiti u nastavni plan i program.

Seminari su održani 7. i 8. studenog u Požegi te 9. i 10. studenog u Slavonskom Brodu uz financijsku potporu Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.