Search
Close this search box.

Edukacija za mlade Primorsko-goranske županije!

Podijeli

U tijeku su prijave za mlade nezaposlene osobe od 18 do 30 godina s područja Primorsko-goranske županije za sudjelovanje u četverodnevnom treningu Proljetna škola poduzetnosti.

Trening će se održati od 12. rujna do 16. rujna  2016. godine  u Rijeci, a sudionicima su pokriveni troškovi materijala, objeda te osvježenja u pauzama.

Neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, komunikacijskih vještina, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt. Također, u sklopu treninga organizirat će se i posjet poduzetničkom inkubatoru Torpedo.  Po završetku treninga, sudionici/ce će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. Osim toga, mladima će biti i omogućena jedinstvena prilika da zajedno sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja.

Rok za prijavu je do 2. rujna  2016. godine.  Životopis i motivacijsko pismo nam pošaljite elektroničkom poštom na jperak@fso.hr.

Više o treningu možete pronaći u pozivu.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.