Inspirirajte se za ovogodišnji Oboji svijet natječaj! Pregled pobjednika Oboji svijet natječaja 2021. i 2022.

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

U tijeku je ovogodišnji Oboji svijet natječaj! Ako se niste još priključili, stignete do kraja idućeg tjedna. Potaknite svoje učenike i učenice da promišljaju i kreativno se izraze o temama uključivosti, pravičnosti, raznolikosti, ravnopravnosti… i svim srodnim temama koje su njima važne, o kojima žele kreativno progovoriti ili se izraziti.

Ako vam treba inspiracija ili ideje za ovogodišnji natječaj, pozivamo vas da pogledate radove pobjednika Oboji svijet natječaja 2021. i Oboji svijet natječaja 2022.

Veselimo se da i ove godine zavirimo u svjetove učenica i učenika te čujemo njihove poruke. Ključna pitanja ovogodišnjeg natječaja su:

  • Što vas brine u svijetu koji vas okružuje i što vi tu možete?
  • Što to znači imati jednaka prava?
  • Kako vi možete pomoći da se drugi osjećaju prihvaćeno? Što kad se vi ne osjećate prihvaćeno?
  • Vaša poruka djeci/odraslima zašto smo svi vrijedni baš takvi kakvi jesmo?

Dobro pročitajte POZIV i PRAVILA NATJEČAJA te organizirajte Oboji svijet u svojim školama. Do tri najbolja rada pošaljite nam do 27. listopada 2023. godine putem PRIJAVNOG OBRASCA, kako bismo vaše poruke o važnosti prihvaćanja i promocije različitosti, ravnopravnosti, međusobnog poštovanja i uvažavanja promovirali putem kanala Foruma za slobodu odgoja!

Oboji svijet natječaj provodi se u sklopu projekta „Oboji svijet! – bojama ravnopravnosti” uz financijsku podršku Grada Zagreba, Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo, Odjela za promicanje ljudskih prava i civilno društvo.

Na fotogtafiji je rad učenice Nike Jurković, Oboji svijet 2022.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.