Search
Close this search box.

Medijacija i građansko obrazovanje za mlade

Podijeli

Zahvaljujući podršci Grada Zagreba, Odjela za mlade Ureda za obrazovanje, kulturu i šport, i svom stručnom timu, provodimo projekt „Akademija vršnjačke medijacije“ u sklopu kojeg će srednjoškolci iz četiri srednje škole i jednog učeničkog doma proći edukaciju iz područja nenasilne komunikacije i aktivnog građanstva.

Pored srednjoškolaca, u edukaciju se uključuju i mladi, budući stručnjaci u radu s djecom, koji nakon edukacije zajedno sa srednjoškolcima postaju voditelji radionica i drugih osnažujućih aktivnosti u školama i zajednicama.

Ukoliko ste student, apsolvent i diplomirani stručnjak društveno-humanističkog, i odgojno-obrazovnog usmjerenja, s područja Zagreba, do 30 g., i želite učiti i primjenjivati znanje iz medijacije i/ili aktivnog građanstva u radu s djecom i mladima, prijavite se na jednu ili obje edukacije i to najkasmije do 19. studenog 2015.

Više informacijama potražite u pozivima za obje edukacije.

Osnovni seminar medijacije, 26. i 27. studeni 2015.: poziv i prijavnica

Pravo u svakodnevici, 2. i 3. prosinca 2015.: poziv i prijavnica

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.