Medijatori, napravite korak dalje i sudjelujte u dodatnoj obuci za medijatore

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dodatna obuka u trajanju od ukupno 20 sati svake dvije godine obvezna je za izmiritelje registirane pri Registru izmiritelja Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske. Ujedno je to prilika za sve medijatore da obnove svoje medijacijske vještine, upoznaju kolegice i kolege te nauče nešto novo.

Otvorena je za sve zainteresirane, a posebno za one koji su već završili Napredni program medijacije (40 sati) u Forumu za slobodu odgoja ili Osnovnu obuku izmiritelja pri Hrvatskoj udruzi za mirenje.

U trajanju od 20 školskih sati, raspoređena je u pet radionica, svakih mjesec dana i održavat će se radnim danom u poslijepodnevnim satima. U slučaju da propustite neki od susreta (potrebno je doći na ukupno pet radionica), uvijek je možete nadoknaditi u sljedećoj dopunskoj obuci/radionici u dogovoru  s nama. Prvi je predviđeni termin 1. lipnja 2016.

Tijekom Dodatne obuke medijatora ovladat ćete sadržajima i područjima poput: donošenje složenih odluka tijekom medijacije, korištenje medijacije s drugim mogućim pristupima, medijacija kao proces, utjecaj osobne situacije medijatora na medijaciju, pitanja multikulturalnosti u medijaciji, emocije u medijaciji: mogućnosti i izazovi, empatijsko slušanje za napredne, komedijacija, višestranačko mirenje (tri i više stranaka u postupku), mirenje sa skupinama (različite interesne skupine).

Kurikulum seminara možete preuzeti s ove poveznice.

Poziv i prijavnicu možete preuzeti s ove poveznice.

 

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.