Search
Close this search box.

Najave seminara: “Volontiranje” u lipnju i “Timska medijacija” u srpnju

Podijeli

Najavljujemo datume i pozivamo na prijavu za dva seminara stručnog usavršavanja:

U tijeku je poziv za sudjelovanjem na seminaru Volontiranje u radu s djecom i mladima koji će se održati 29. i 30. lipnja 2017. u Zagrebu.

Na temelju višegodišnjeg iskustva u projektima “Pokreni promjenu” i “Školski volonteri”, Forum za slobodu odgoja razradio je program školskog volontiranja kroz koji je dosad prošlo 220 nastavnika/ca, stručnih suradnika, predstavnika udruga i stručnjaka koji rade s djecom i mladima.

Ovaj seminar omogućava sudionicima dobivanje potrebnih kompetencija za provedbu volonterskih akcija te dugoročnih volonterskih projekata u školi i lokalnoj zajednici, kao i za promicanje solidarnosti i aktivnog građanstva kroz odgoj za volontiranje.

Detaljne informacije o seminaru možete pronaći u pozivu. Rok za prijavu je 16. lipnja, a prijavnicu možete preuzeti ovdje.

Raditi u timu može biti inspirativno, dinamično i produktivno, ali je u isto vrijeme i izazovno zbog niza različitosti koje svaki sudionik donosi timu. Na seminaru „Timska medijacija“ saznajte više i naučite kako sukobe usmjeravati i rješavati kako bi se povećala produktivnost tima i cijele organizacije.

Seminar je namijenjen pojedincima i timovima, a posebno rukovoditeljima, bez obzira na profesionalno usmjerenje, koji žele istražiti pozitivnu stranu sukoba i različitosti, kako rješavati sukobe na zadovoljstvo svih uključenih, kako unaprijediti komunikacijske vještine u timu i općenito unaprijediti radnu atmosferu.

Seminar će se održati 3. i 4. srpnja u Zagrebu. Više informacija možete dobiti u , a prijavnicu možete preuzeti .

 

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.