Search
Close this search box.

Natječaj za srednjoškolske stipendije u Velikoj Britaniji

Podijeli

Natječaj je otvoren!

Forum za slobodu odgoja u suradnji s HMC Projects iz Ujedinjene Kraljevine objavljuje poziv učenicama i učenicima drugih razreda srednjih škola u Hrvatskoj za sudjelovanje u natječaju za srednjoškolske stipendije u Velikoj Britaniji.

Cilj ovoga programa stipendija je omogućiti hrvatskim učenicima obrazovanje u prestižnim srednjim školama Ujedinjenoj Kraljevstva, upoznavanje drugih kultura i iskustvo drugačijeg školovanja koje otvara široki spektar mogućnosti daljnjeg obrazovanja.

Natječaj je otvoren od ponedjeljka 26. rujna 2022., a prijave se primaju do 25. studenog 2022. do 23:59 sati.

Učenici i roditelji sve informacije o natječaju mogu pronaći u Programskoj knjižici.

Na natječaj se mogu prijaviti učenice i učenici koji u tekućoj školskoj godini pohađaju drugi razred srednje škole, te ispunjavaju ostale uvjete popisane i opisane u Programskoj knjižici.

Programska knjižica sadrži poveznice na prijavne obrasce.

Molimo zainteresirane roditelje i učenike da sva pitanja vezana za program HMC stipendija upute na adresu e-pošte Marija Bajkuše (mbajkusa@fso.hr).

Također, preporučujemo praćenje službenih profila Foruma za slobodu odgoja na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Molimo roditelje, te učenike i učenice da detaljno pročitaju Programsku knjižicu, te ih pozivamo da redovito prate ovu stranicu gdje će biti objavljivane sve moguće obavijesti vezane za ovaj natječaj.


Pojašnjenje

Svu dokumentaciju koja je navedena u natječaju treba dostaviti u digitalnom obliku, a samo preporuke (u zatvorenim kuvertama) treba poslati poštom ili dostaviti osobno u naš ured koji je na adresi Đorđićeva 8, 10000 Zagreb.


Virtualni “OPEN DOOR DAY”

U petak 21.10.2022. u 18.00 sati održat će se virtualni “Open Door Day” na kojem će svi zainteresirani učenici i učenice kao i njihovi roditelji moći postavljati pitanja vezana uz program stipendija.

Na ovom događaju sudjelovat će bivši i trenutni stipendisti HMC-a, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem ovog obrasca.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.