Natječaj za srednjoškolske stipendije u Velikoj Britaniji

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Natječaj je produljen. Prijave za stipendije primaju se do 13.12.2019.

Forum za slobodu odgoja u suradnji s The Headmasters’ and Headmistresses’ Conference objavljuje natječaj za stipendije u obliku nastavka srednjoškolskog obrazovanja u nezavisnim školama u Velikoj Britaniji.

Program stipendija započet je školske godine 1995./96. i u njemu je do sada sudjelovalo skoro 200 učenika i učenica srednjih škola u Republici Hrvatskoj. Neki od njih danas studiraju na prestižnim svjetskim sveučilištima, rade u poznatim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Cilj je ovoga programa omogućiti hrvatskim učenicima obrazovanje u prestižnim srednjim školama Velike Britanije, upoznavanje s drugim kulturama, učenje jezika te otvaranje širokog spektra mogućnosti za daljnje obrazovanje.

Sve informacije vezane za natječaj i postupak izbora nalaze se u Programskoj knjižici, a pripadajući obrasci se preuzimaju s poveznica niže u ovom članku.

Natječaj je otvoren do 15. studenog.

Pozivamo kandidatkinje i kandidate da redovito posjećuju ovaj članak jer ćemo ovdje objavljivati moguće izmjene u postupku i odgovore na učestala pitanja.


Dokumenti za preuzimanje:

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.