Natječaj za stipendije u 2017./18.

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

U školskoj godini 2017./18. nova će generacija učenica i učenika svoje školovanje nastaviti u nekoj od prestižnih srednjih škola Velike Britanije. Bit će to 21. generacija koja će svoje obrazovne ciljeve ostvariti zahvaljujući suradnji Foruma za slobodu odgoja i The Headmasters’ and Headmistresses’ Conference (HMC) iz Ujedinjene Kraljevine.

Stipendije HMC-a su idealna prilika za sve učenice i učenike koji žele provesti godinu dana u međunarodnom okruženju, te razvijati svoje kompetencije zahvaljujući individualnom pristupu i drugačijem konceptu rada u školama HMC mreže.

Forum za slobodu odgoja, kao administrator HMC stipendija za Hrvatsku, raspisao je 12. listopada 2016. Natječaj za 21. generaciju stipendistica i stipendista koji je otvoren do 3. prosinca 2016. Na Natječaj se mogu prijaviti učenice i učenici koji u ovoj školskoj godini pohađaju drugi razred srednje škole, te su izvrsni ili vrlo dobri učenici.

Svi detalji Natječaja dostupni su u programskoj publikaciji.

Natječajna dokumentacija:


20.10.2016. – Obavijest i razjašnjenje o ispunjavanju prijavnog obrasca

U prijavnom obrascu, na mjestu gdje se navode ocjene potrebno je ispuniti samo stupac “Previous Class”, a  stupac “Current Class” treba ostaviti praznim. U stupcu “Previous Class” se upisuju ocjene s kraja prvog razreda srednje škole.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.