Održan Osnovni seminar medijacije uz potporu Zagrebačke županije

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Skupina odgojno-obrazovnih stručnjaka iz Zagrebačke županije prošla je Osnovni seminar medijacije 16. i 17. lipnja 2016. Sudionice su navele da će razne elemente medijacije koristiti u svom radu s djecom i mladima te da prepoznaju korist i za svoj osobni rast i razvoj.

Samo neki od primjera iz evaluacija sudionika o primjeni naučenog:

„Sve što smo naučili danas, mislim da ću moći primijeniti u svom radu pedagoginje.“

„Ovo je izvrstan uvod u sve ono što ćemo, nadam se, jednoga dana u praksi uspješno provoditi (samo nam treba puno vježbe). Hvala što ste nam ovako opušteno prenijele puno znanja.“

Za sve zainteresirane za Napredni program medijacije, iduća grupa kreće u Zagrebu rujna, a prijaviti se možete putem naših mrežnih stranica.

Zahvaljujući potpori Upravnog odjela za prosvjetu, sport, kulturu i tehničku kulturu Zagrebačke županije zaposlenici škola kojima je Županija osnivač imaju mogućnost bez naknade sudjelovati na Osnovnom i Naprednom seminaru medijacije te na seminaru Uvod u projektno planiranje.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.