Preuzmite Godišnji izvještaj programa “Medijacija”

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

U 2015. godini program Medijacija u Forumu za slobodu odgoja puni sedmu godinu svog djelovanja. Neka od glavnih obilježja programa Medijacija u 2015. g. bila su: I. godišnja Konferencija školske medijacije; obilježavanje Međunarodnog dana tolerancije uz Natječaj Oboji svijet!; kao i završetak provođenja velikog EU projekta „Your way“ ili „Pokreni promjenu!“.

Tijekom 2015. godine u okviru programa Medijacija provodilo se 9 različitih projekata za djecu i mlade te za njihove nastavnike, savjetnike i pomagače. Podržani su od različitih institucija lokalne (Grad Zagreb), županijske (Zagrebačka županija) i državne uprave (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta), kao i sredstvima Europske unije (IPA 2010; ESF; program Mladi na djelu).

I u 2015. godini Forum za slobodu odgoja je akreditirana ustanova za mirenje te za provođenje obuke iz medijacije, od strane Ministarstva pravosuđa. U mrežu medijatora uključeno je preko 1800 stručnjaka u Hrvatskoj. U 2015. godini Osnovni seminar medijacije završilo je 426 sudionika, a Napredni program 120 sudionika.

Više o svemu pronađite u Godišnjem izvještaju programa Medijacija.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.