Održan trening Škola poduzetnosti u Rijeci

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

U Savezu udruga mladih Primorsko-goranske županije od  12. do 16. rujna  2016. godine održavao se trening „Škola poduzetnosti“ na kojem su sudjelovali mlade nezaposlene osobe s područja Primorsko-goranske županije.

Na treningu su se obradile teme (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, komunikacijskih vještina, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt. U sklopu treninga organiziran je i posjet poduzetničkom inkubatoru Torpedo gdje su sudionici dobili dodatne informacije o pokretanju vlastitoga posla. Trening je ocijenjen ocjenom 4, 77 (na skali od 1 do 5) kroz anonimnu evaluaciju.

Po završetku treninga, sudionici/ce će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. Osim toga, mladima će biti i omogućena jedinstvena prilika da zajedno sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja.

Trening je održan u sklopu projekta „Proljetna škola poduzetnosti – osnaživanje mladih za uspješno (samo)zapošljavanje u Primorsko-goranskoj županiji uz financijsku potporu Primorsko-goranske županije.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.