Otvorene rane prijave za IV. godišnju konferencija školske medijacije

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Rezervirajte 27. veljače 2018. godine za nova saznanja iz područja medijacije – posebno školske i vršnjačke – za razmjenu iskustava, nove kontakte, zanimljive strane i domaće predavače i njihova izlaganja i radionice.

Četvrta po redu godišnja konferencija školske medijacije pod nazivom „Škola kao jaka zajednica – doprinos medijacije u izgradnji sretne škole“ održat će se u Zagrebu, a okupit će medijatore, stručnjake iz prakse i akademske zajednice s ciljem objedinjavanja novih spoznaja u području školske medijacije, izgradnje mira u školama te odgoja za mir i dijalog. Također konferencija služi povezivanju, umrežavanju i osnaživanju školskih medijatora, kao i svih onih koji bi to željeli postati.

Školska medijacija promiče kulturu nenasilja u hrvatskim školama, a uz to je u skladu s istaknutim odgojno-obrazovnim ciljevima i kompetencijama koje učenici razvijaju poput: umijeća vođenja dijaloga, komunikacije, socijalne i emocionalne inteligencije, razrješavanja sukoba i problema, inicijativnosti te uključenosti djece i mladih.

Na sljedećoj poveznici saznajte sve detalje i rezervirajte svoje mjesto što prije. Do 26. 1. 2018. otvorene su rane prijave.

Vidimo se!

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.