Search
Close this search box.

Podsjetnik na natječaj “Oboji svijet”

Podijeli

Oboji svijet šarenim bojama tolerancije je u posljednjih pet godina postao dobar prijatelj s mnogim školama diljem Hrvatske. Svake godine se jave nove škole koje žele razvijati i graditi dobar odnos s tolerancijom čime pomažu rastu i razvoju Oboji svijet ideje.

Osim toga, Oboji svijet i Knjižnice Grada Zagreba su postali tako dobri prijatelji da molbe za radionicama pristižu sa raznih strana, a već su održane brojne radionice o toleranciji, nenasilju i mirnom rješavanju sukoba. Volonteri Foruma za slobodu odgoja imaju pune ruke posla i presretni su kada podučavaju učenike osnovnih škola o temama poput rješavanja sukoba, nenasilne komunikacije, osvještavanja važnosti tolerancije te suzbijanja stereotipa i predrasuda.

Naravno, tu su ljubazne tete knjižničarke iz dječjeg odjela knjižnice Medvešćak, Dječje knjižnice M2, Dječje knjižnice Marin Držić, knjižnice Špansko-sjever, knjižnice August Cesarac i knjižnice Vrapče koje njeguju suradnju sa školama te pozovu učitelje i učiteljice da dovedu na radionice svoje razrede.

Ako ste se sprijateljili s Oboji svijet natječajem i promoviranjem tolerancije, a to nam želite podijeliti mimo izrade plakata, stripova i ostaloga navedenog u natječaju, pišite nam i na našoj Facebook stranici Svi mi koji bojimo svijet tolerancijom. Možda vam razmjena ideja preko Facebook stranice pomogne u širenju tolerancije u školi tijekom cijele godine.

Za sve ostale informacije, upute i popratne pojave obratite se pravilima natječaja i ne zaboravite ispuniti prijavnicu.

Ili nas kontaktirajte na mail oboji.svijet@gmail.com ili nam pišite na FB stranicu Svi mi koji bojimo svijet tolerancijom.

Tolerantan pozdrav i ugodno druženje.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.