POKRENI PROMJENU!: partnerski sastanak u Matosinhosu u Portugalu

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

U Matosinhosu u Portugalu smo početkom lipnja ove godine održali partnerski sastanak u sklopu našeg međunarodnog projekta „Pokreni promjenu! – poticanje mladih na promjene putem interkulturalnog obrazovanja i volontiranja“.

Na sastanku smo planirali aktivnosti projekta u preostalih šest mjeseci trogodišnjeg projekta te dijelili primjere dobre prakse u tri zemlje gdje se provodi direktan rad sa školama (Portugal, Sjeverna Makedonija i Hrvatska) ali i dogovarali o nastavku rada na promociji glasa učenika u obrazovnim politikama na nivou Europske unije.

Domaćin sastanka je bila strukovna škola EPROMAT koja sudjeluje u projektu te partnerska organizacija INOVA+ iz Matosinhosa. Sudionice sastanka su imale prilike upoznati se s načinom rada ove škole te od učenika saznati više o radu njihovog nagrađivanog volonterskog kluba.

Podsjećamo vas na projektnu stranicu www.startthechange.net, gdje možete pratiti informacije o projektu kao i podstranicu na kojoj možete naći nastavne resurse poput radionica, priručnika te komparativnog izvješća o glasu učenika.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.