Učenici i učenice OŠ Sela posjetili Forum

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Prošlog je tjedna u našem uredu bilo posebno živahno. Učenice i učenici Osnovne škole Sela (5., 6. i 8. razredi) koji pohađaju nastavu Građanskog odgoja posjetili su Zagreb, a svoj bogat raspored odlučili su upotpuniti njima važnim temama te tu prepoznali ured Foruma kao jednu od adresa koje žele posjetiti.

Mi smo za njih organizirali radionicu Kolaž (voditeljica: Vanja Kožić Komar), gdje smo se kreiranjem kolaža dotakli teme identiteta te zašto je važno promišljati o tome tko smo mi, koje su naše želje, talenti, osobine, strahovi…

OŠ Sela uključena je u projekt Škole podrške koji Forum provodi uz podršku Ureda UNICEF-a za Hrvatsku na području Sisačko-moslavačke županije već drugu godinu zaredom. Radujemo se svakoj suradnji s ovom školom te nam je bilo drago podsjetiti se koliko nas veseli kad svojim radom možemo doprinijeti tome da su učenice i učenici motivirani za sudjelovanje u Građanskom odgoju i obrazovanju i promišljanju o toliko važnim temama.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.