Poziv mladima za sudjelovanje u ciklusu radionica za osnaživanje za tržište rada!

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Pozivamo 20 mladih osoba, koje su nezaposlene minimalno 6 mjeseci za sudjelovanje u ciklusu edukativnih i praktičnih radionica digitalne fotografije i obrade, digitalnog videa, montaže, menadžmenta u kulturi, vođenja društvenih mreža te razvoja mekih/transverzalnih vještina kroz 6 mjeseci.
Prva edukacija će se održati u Zagrebu od 16. do 20.11.2018. godine kroz koju će sudionici razvijati meke/transverzalne vještine kroz teme poduzetnosti, samozapošljavanja, razvoja ideja u projekt, aktivizma, javnog nastupa i prezentiranja, predstavljanja poslodavcima te će se upoznati sa start-upovima i Poduzetnički inkubatorima.

Udruga (na)gluhih osoba Videatur u partnerstvu sa Forumom za slobodu odgoja, Kolektorom – Centrom za vizualne umjetnosti i Športskom udrugom gluhih Nova Gradiška provodi projekt Centar kreativnih industrija koji ima za cilj unaprijediti mogućnosti uključivanja mladih osoba u nepovoljnom položaju na tržište rada povećanjem njihovih kompetencija u umjetničkom izražavanju kroz fotografiju i video.

Poziv s dodatnim informacijama možete pronaći na ovome linku.

Poziv je otvoren do 10.11.2018. godine, a prijavnica se nalazi na ovome linku.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.