[ODRŽANO] Poziv na međunarodnu konferenciju “Pokreni promjenu!” u Zagrebu

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum za slobodu odgoja poziva vas na međunarodnu završnu konferenciju projekta “Pokreni promjenu!” pod nazivom “Student participation oriented schools – Start the Change!“ koja će se održati 28. studenog 2022. godine u Zagrebu od 9:00 do 15:00 sati u hotelu Dubrovnik. 

Na konferenciji ćemo zaokružiti trogodišnji rad na projektu “Pokreni promjenu!”, predstaviti rezultate i otkrivati prostore za daljnji rad i suradnju na temi učeničke participacije. Uz zanimljiva predstavljanja,  predavanja i rasprave domaćih i inozemnih stručnjaka iz područja obrazovanja, sudionici će imati priliku i za umrežavanje i druženje jer će konferencija okupiti oko 100 sudionika:ca (iz Hrvatske, Belgije, Bosne i Hercegovine, Portugala i Sjeverne Makedonije), a među njima bit će i dio učenika:ca koji su zajedno sa svojim mentorima:icama aktivno radili na projektu.

Više informacija pročitajte i u pdf-u poziva.

Detaljan program konferencije bit će naknadno objavljen. Radni jezik konferencije je engleski te nisu predviđeni službeni prevoditelji. U pauzama tijekom konferencije osiguran je ručak i osvježenja. 

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete do 19. studenog putem prijavnice

Sva pitanja možete uputiti mailom na vpavlovic@fso.hr

Veselimo se susretu!

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.