Search
Close this search box.

[ODRŽANO] Poziv na međunarodnu konferenciju “Pokreni promjenu!” u Zagrebu

Podijeli

Forum za slobodu odgoja poziva vas na međunarodnu završnu konferenciju projekta “Pokreni promjenu!” pod nazivom “Student participation oriented schools – Start the Change!“ koja će se održati 28. studenog 2022. godine u Zagrebu od 9:00 do 15:00 sati u hotelu Dubrovnik. 

Na konferenciji ćemo zaokružiti trogodišnji rad na projektu “Pokreni promjenu!”, predstaviti rezultate i otkrivati prostore za daljnji rad i suradnju na temi učeničke participacije. Uz zanimljiva predstavljanja,  predavanja i rasprave domaćih i inozemnih stručnjaka iz područja obrazovanja, sudionici će imati priliku i za umrežavanje i druženje jer će konferencija okupiti oko 100 sudionika:ca (iz Hrvatske, Belgije, Bosne i Hercegovine, Portugala i Sjeverne Makedonije), a među njima bit će i dio učenika:ca koji su zajedno sa svojim mentorima:icama aktivno radili na projektu.

Više informacija pročitajte i u pdf-u poziva.

Detaljan program konferencije bit će naknadno objavljen. Radni jezik konferencije je engleski te nisu predviđeni službeni prevoditelji. U pauzama tijekom konferencije osiguran je ručak i osvježenja. 

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete do 19. studenog putem prijavnice

Sva pitanja možete uputiti mailom na vpavlovic@fso.hr

Veselimo se susretu!

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.