Poziv roditeljima da pilotiraju materijale za poučavanje financijske pismenosti

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

U sklopu projekta „PROFILE: promicanje financijske pismenosti u Europi“ kojeg vodi University of Gloucestershire iz Ujedinjene Kraljevine te u kojem sudjeluje organizacije civilnog društva i škole iz Italije, Mađarske, Ujedinjene Kraljevine i Hrvatske razvijeno je oko šezdeset nastavnih materijala za poučavanje financijske pismenosti za dobnu skupinu od 7 do 11 godina.

Nakon što su ovi materijali razvijeni, stavljamo ih na raspolaganje svima koji žele raditi na financijskom pismenosti s djecom i mladima. Posebno pozivamo roditelje da preuzmu materijale te ih isprobaju zajedno sa svojom djecom.

Postupak je vrlo jednostavan:

1. S mrežne stranice projekta „Profile“ preuzmite materijale koji su dostupni na engleskom, talijanskom, hrvatskom i mađarskom jeziku.

2. Odaberite aktivnost koji biste htjeli provesti s djecom.

3. Slijedite upute u opisu aktivnosti.

4. Kako biste nam dali povratnu informaciju, pozivamo vas da nam ostavite svoje kontakt podatke kako bismo vam mogli poslati upitnik za davanje povratne informacije.

Na temelju prikupljenih povratnih informacija svi sudionici projekta će napraviti potrebne ispravke i revizije nastavnih materijala.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.