Search
Close this search box.

Poziv za sudjelovanje u besplatnim seminarima “Uvod u projektno planiranje” i “Razvoj i pisanje projektnih prijedloga”

Podijeli

Forum za slobodu odgoja poziva učitelje, stručne suradnike i ravnatelje škola s područja Grada Zagreba da se prijave za sudjelovanje u seminarima „Uvod u projektno planiranje“ i „Razvoj i pisanje projektnih prijedloga“. 

Tijekom sudjelovanja na dva dvodnevna seminara, naučit ćete kako oblikovati projekt, kako definirati dionike, kako osmisliti ciljeve, aktivnosti i rezultate, ali i kako formulirati i napisati dijelove projektne prijave.

Tijekom prvog dijela Programa – seminara „Uvod u projektno planiranje“, polaznici će se upoznati sa svim bitnim segmentima planiranja projekta, najvažnijim čimbenicima koje treba uzeti u obzir prilikom planiranja, temeljnim pojmovima i alatima. Sve to je popračeno s mnoštvom primjera iz prakse, naučenim lekcijama i praktičnim savjetima. Cilj je uvesti polaznike u osnove projektnog planiranja.

Nakon toga, polaznici će proći kroz mentoriranje od strane stručnjaka Foruma za slobodu odgoja.

Zatim, tijekom drugog dijela Programa – seminara „Razvoj i pisanje projektnih prijedloga“ polaznici će se upoznati s glavnim segmentima standardnog natječajnog postupka, stvarnim javnim pozivima za dostavu projektnih prijedloga, te standardnim prijavnim obrascem i njegovim segmentima. Poseban naglasak je stavljen na praktičnim savjetima kako odgovarati na pojedina pitanja iz obrasca.

Sve navedeno polaznike čini sposobnim za razvoj i prijavu vlastitih projekata, ali čini njih i njihove ustanove poželjnim partnerima na projektima drugih nositelja.

Prvi dio programa – seminar „Uvod u projektno planiranje“ održat će se od 17. do 18. studenog 2017. godine. Drugi dio programa – „Razvoj i pisanje projektnih prijedloga“ održat će se od 15. do 16. prosinca 2017. Prijavom potvrđujete kako ćete sudjelovati na oba seminara.

Sudjelovanje u programu je besplatno za odgojno-obrazovne djelatnike škola s područja Grada Zagreba. Više informacija možete pronaći u pozivu, a prijavnica je dostupna na .

Ispunjenu prijavnicu je potrebno dostaviti do 6. studenog 2017. elektroničkom poštom na adresu vkozic@fso.hr (s kôdom Y-2017-06 u predmetu/subjectu e-maila) ili faksom na broj 01/5579-997.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.