Search
Close this search box.

Preuzmite novi priručnik „Suzbijanje društvenih tabua o siromaštvu: Kreativne ideje za ublažavanje posljedica siromaštva na djecu i mlade”

Podijeli

Proteklih ste se mjeseci putem naših objava imali priliku upoznati s mnogobrojnim aktivnostima u sklopu Erasmus+ projekta BRAVEdu – Breaking the Poverty Taboo: Roles and Responsibilities of Education, koji provodi Mreža centara za obrazovne politike uz partnerstvo Foruma za slobodu odgoja te drugih šest organizacija i škola iz Slovenije, Makedonije, Estonije i Hrvatske.

Priručnik nastao u sklopu projekta izazvao je veliki interes među odgojno-obrazovnim djelatnicima, a od sada je dostupan i na hrvatskom jeziku.

Priručnik Suzbijanje društvenih tabua o siromaštvu – Kreativne ideje za ublažavanje posljedica siromaštva na djecu i mladezamišljen je kao izvor informacija o utjecaju siromaštva na sve aspekte razvoja učenika, kao i na školski uspjeh, te izvor različitih prijedloga i primjera dobre prakse za sve uključene u odgojno-obrazovni sustav.

Podsjetite se ili otkrijte kako možete pomoći učenicima nižeg socio-ekonomskog statusa, ali i svim učenicima, da ostvare svoj puni potencijal i da se u školi osjećaju dobro.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.