Search
Close this search box.

Preuzmite promotivni plakat za HMC natječaj! Stipendije u Ujedinjenoj Kraljevini

Podijeli

U suradnji s The Heads’ Conference (HMC), Forum za slobodu odgoja kao nacionalni administrator raspisuje natječaj za 32. generaciju HMC stipendista i stipendistica iz Republike Hrvatske.

Cilj ovoga programa je omogućiti hrvatskim učenicima obrazovanje u prestižnim srednjim školama Ujedinjenog Kraljevstva, upoznavanje s drugim kulturama, učenje jezika, doživljaj drugačijeg školovanja koje se razlikuje od onog u Hrvatskoj te otvaranje širokog spektra mogućnosti za daljnje obrazovanje. Ali da i steknu vrijedno životno iskustvo.

Program HMC stipendija otvoren je učenicama i učenicima drugih razreda četverogodišnjih srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji žele nastaviti srednjoškolsko obrazovanje u prestižnim školama članicama HMC mreže škola.

Program je otvoren od 2. listopada 2023. godine do 24. studenog 2023. godine.

Pozivamo sve zainteresirane učenike i roditelje da detaljno prouče natječajnu dokumentaciju koja se može preuzeti pri dnu ove objave.

Pozivamo sve nastavnice i nastavnike da podijele s učenicima ovaj natječaj, a pripremili smo i promotivne plakate koje možete preuzeti ovdje:


Molimo roditelje i učenike da

  • sva pitanja vezana za program upute koordinatoru Mariju Bajkuši na adresu e-pošte (mbajkusa@fso.hr) ili telefonski (01/4663-503, od 7.00 do 15.00 sati);
  • redovito prate ovu mrežnu stranicu za eventualne dodatne informacije i obavijesti,
  • prate Facebook profil Foruma za slobodu odgoja.

Dokumentacija za preuzimanje
  • Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju možete preuzeti i u zip zbirci putem ove poveznice.
Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.