Search
Close this search box.

Prijavite se na besplatan seminar Uvod u projektno planiranje

Podijeli

Uz potporu Zagrebačke županije, Forum za slobodu odgoja organizira seminar stručnog usavršavanja Uvod u projektno planiranje od 13. do 15. listopada 2016. godine.Kroz seminar stručnog usavršavanja, kojeg Forum provodi već nekoliko godina, učitelji, stručni suradnici i ravnatelji imat će mogućnost upoznati se s osnovnim informacijama vezanim za planiranje projekta te potaknuti projektno razmišljanje. Na seminaru će se sudionici upoznati s definicijom projekta, glavnim elementima projekta, usvojiti temeljnu logiku projektne intervencije, znati identificirati problem koji žele riješiti projektom, definirati ciljeve, ciljne skupine i krajnje korisnike, analizirati kontekst u kojem će provoditi projekt te kako to utječe na njegovu provedbu. Također će naučiti na koje načine ostvariti vidljivost projekta.

Seminar se održava 13. – 15. listopada 2016. (četvrtak od 16.00 do 19.30 sati, petak i u subotu od 9.30 do 17.00 sati) u Zagrebu. Zahvaljujući potpori Zagrebačke županije, Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport i tehničku kulturu, osigurana je kotizacija za 20 odgojno obrazovnih djelatnika iz škola kojima je Županija osnivač. Više informacija, kao i poziv i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.