Prijavite se na konferenciju „Volontiranje djece i mladih za izgradnju kulture mira“

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum za slobodu odgoja ima izuzetnu čast i zadovoljstvo pozvati Vas na konferenciju „Volontiranje djece i mladih za izgradnju kulture mira“, kojom se ujedno i obilježavaju rezultati projekta “Pokreni promjenu! Volontiranje mladih za izgradnju kulture mira”. Konferencija će se održati u petak 20. ožujka 2015. godine s početkom u 10 sati u hotelu Double Tree, Ulica Grada Vukovara 269a u Zagrebu.

Na cjelodnevnoj konferenciji će biti održana predavanja o psihološkoj dobrobiti volontiranja za djecu i mlade i važnosti volontiranja u kontekstu građanskog odgoja i obrazovanja. Bit će predstavljeni glavni rezultati projekta i mogućnosti uključivanja većeg broja škola u aktivnosti. Velik će naglasak biti stavljen na prikaz uspješnih volonterskih inicijativa i akcija koje su se tijekom trajanja projekta provodile u školama. Osim toga, na konferenciji će biti premijerno prikazan Dokumentarni film o volontiranju učenika i projektu, a svaki će sudionik dobiti i edukacijski paket koji sadrži Knjigu dobrih ideja, kalendar “Oboji svijet!”, FSO rokovnik i ostale promotivne materijale.

Molimo da se predbilježite za konferenciju putem ove poveznice, do 13. ožujka 2015. Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na dmoric@fso.hr.

Konferencija se organizira uz potporu Europske unije te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Materijali za preuzimanje

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.