Search
Close this search box.

[ODRŽANO] Prijavite se za seminar „Uvod u projektno planiranje“, 14. i 15. ožujka 2024.

Podijeli

Projektno planiranje, osim kao metoda za ostvarivanje ciljeva i rješavanje konkretnih problema, postaje i kompetencija koja se poučava u školama, koja se koristi u provedbi školskih aktivnosti te kao nastavna metoda. Forum za slobodu odgoja je tijekom višegodišnjeg rada stekao značajno iskustvo u razvoju, pripremi, pisanju i provedbi projekata u obrazovanju. Projekte smo provodili sa školama, gradovima i županijama, organizacijama civilnog društva, fakultetima, znanstvenim institutima i drugim ustanovama.

Kroz ovu edukaciju želimo podijeliti to višegodišnje iskustvo s učiteljima i drugim stručnjacima u obrazovanju, a cilj je uvesti polaznike u osnove projektnog planiranja.

Kroz seminar sudionici će se upoznati s definicijom projekta, glavnim elementima projekta, usvojiti temeljnu logiku projektne intervencije, znati identificirati problem koji žele riješiti projektom, definirati ciljeve, ciljne skupine i krajnje korisnike, analizirati kontekst u kojem će provoditi projekt te kako to utječe na njegovu provedbu.

Edukacija će se održati 14. i 15. ožujka 2024. putem Zoom-a, od 9:30 do 14:30.

Voditelj edukacije je Mario Bajkuša, direktor razvoja i programa Foruma za slobodu odgoja.

Kotizacija za navedeni seminar iznosi 99,54€ + PDV / 750,00 kn + PDV (ukupno 124, 43€ / 937,50 kn).

Prijaviti se možete putem prijavnice na poveznici, najkasnije do kraja dana u nedjelju, 3. ožujka 2024. godine.

Više informacija o edukaciji možete pronaći u PDF-u poziva.

S dodatnim pitanjima možete se obratiti voditeljici ureda Foruma Martini Nekić putem kontakata: mnekic@fso.hr, 01 4663 503.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.