[PRIJAVE DO 15. RUJNA 2022.] POZIV: Dodjela Priznanja Foruma za slobodu odgoja „Stjepan Cipek“ školama i odgojno-obrazovnim djelatnicama i djelatnicima za 2022. godinu

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Priznanje „Stjepan Cipek“ iskaz je zahvalnosti i poštovanja odgojno-obrazovnim radnicima i radnicama te ustanovama koji svojim ustrajnim radom doprinose Forumovoj viziji škole, škole koja je sretna, održiva, inkluzivna, suvremena i demokratska.

Želimo odati priznanje odgojno-obrazovnim djelatnicima i ustanovama koji su se istaknuli u primjeni oblika i strategija rada sukladnim Forumovim principima organizacije suvremenog odgojno-obrazovnog procesa, načinima rada s učenicima i njihovim roditeljima, u suradnji s drugim odgojno-obrazovnim radnicima te u demokratizaciji i unapređenju ukupnog života odgojno-obrazovnih ustanova i lokalne zajednice.

Priznanja ćemo dodijeliti na Svjetski dan učitelja, 5. listopada 2022. kako bi se još više naglasila važna uloga koju odgojno-obrazovni djelatnici imaju u našem društvu.

Natječaj je otvoren od 15. srpnja do 15. rujna 2022. godine.

Pozivamo učitelje/ice te sve odgojno-obrazovne radnike i škole koje su bile aktivne u našim programima i projektima u protekle dvije godine da nam pošalju svoje prijave do 15. rujna 2022. (životopis i obrazloženje prijave) na forum@fso.hr. Način prijave opisan je u priloženom Pozivu.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.