Proveden seminar “Razvoj i pisanje projektnih prijedloga”

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

U sklopu projekta “Projekt o EU projektima II: potpora školama u prijavi i provedbi projekata financiranih iz fondova Europske unije”, tijekom 15. i 16. studenog 2017. godine za 25 učitelja iz osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba održan je seminar Razvoj i pisanje projekata za Europsku uniju.

Ovaj novi seminar Foruma za slobodu odgoja omogućuje sudionicima uvid u poziv na dostavu ponuda i obrazac prijava za natječaje koje raspisuje Europska unija. Osim toga, završetkom seminara sudionici znaju nabrojati i opisati glavne faze natječajnog postupka, izdvojiti najznačajnije informacije potrebne za razvoj projekta na temelju poziva za dostavu projektnih prijedloga, opisati načine odgovaranja na glavne segmente prijavnog obrasca, nabrojati glavne dijelove proračuna te izraditi detaljan proračun za pojedinu projektnu aktivnost. Kurikulum s detaljnim ishodima možete pogledati na http://bit.ly/2fTkskW.

Seminar je ocijenjen visokim ocjenama od strane polaznika i polaznica – 25 učitelja iz škola sa područja Grada Zagreba. Prosječna ocjena seminara iznosila je 4,92 na skali od 1 do 5. Neki od komentara sudionika su sljedeći:

  • Opći dojam – vrlo kvalitetan, stručan i detaljan seminar kojeg bih svakako preporučila. Pohvale voditeljima na stručnosti i dobroj pripremljenosti i susretljivosti!
  • Korisno, zanimljivo, besplatno, stručni voditelji, bogatstvo primjera iz prakse i konkretnih savjeta!
  • Prvi puta sam pohađala FSO seminare, ali nadalje za stručna usavršavanja googlam samo vas!
  • Vaši seminari su uvijek poticajni, prepuni korisnih informacija i praktičnih primjera. To je danas u našoj učiteljskoj branši rijetkost (na žalost). Samo nastavite!

Projekt se provodi uz financijsku potporu Grada Zagreba, Ureda za programe i projekte Europske unije.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.