Seminar „Sretno dijete“ za učiteljice i stručne suradnice u Novskoj

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Na seminaru u Novskoj, 19. i 20. studenoga 2020. sudjelovalo je 14 sudionica iz Srednje škole Novska. Uz poštivanje epidemioloških mjera i potrebnu prilagodbu sadržaja, seminar je protekao u veselom i opuštenom raspoloženju u školskoj knjižnici te su sudionice istaknule kako im je ovakvo „druženje uživo“ bilo potrebno.

Seminar su vodile Forumove trenerice Ana Munivrana i Višnja Pavlović, a prisutne je pozdravila Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, pravne poslove i javnu nabavu Grada Novske, gđa Sonja Marohnić-Horvat.

Škola domaćin, Srednja škola Novska ima 17 razrednih odjela, a školu pohađa 405 učenika. U školi se obrazuju učenici iz obrazovnih područja: opće gimnazije i ekonomije (u trajanju od četiri godine) te prodavači, bravari, strojari, automehaničari, vodoinstalateri i stolari (u trajanju od tri godine).

Projekt „Sretno dijete“ ima za cilj osnaživanje učitelj/ica i stručnih suradnika/suradnica u školama u pet hrvatskih županija, u području socio-emocionalnih vještina te mentalnog zdravlja djece i mladih.

Više o projektu: Sretno dijete.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.