I ja znam i mene se pita: virtualna tribina mladih

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Pozivamo vas na online tribinu „I ja znam i mene se pita“ , 8. prosinca 2020. godine s početkom u 12.30 sati, na kojoj će mladi iz Tehničke škole Virovitica i X. gimnazije „Ivan Supek“, Zagreb, predstaviti svoje školske projekte na kojima su revno radili proteklu školsku godinu.

Projekti su „oživjeli“ nakon online fokus grupa i početnih edukacija učenika navedenih škola kroz koje su detektirali probleme i izazove u školskoj i lokalnoj zajednici te prijedloga, osmišljavanja i plana provedbe projekata kojima su pokazali koliko je njihov glas vrijedan i važan te koliko su voljni biti kreatori različitih promjena kad im se za to pruži prilika.

Što su radili, kako su se slagali, kako su rješavali prepreke na koje su naišli, što su iz toga procesa sve naučili, na koje načine su se osnažili te kako su postali predvodnici promjena u svojim lokalnim zajednicama, možete čuti preko online platformi: ZOOM i Facebook u trajanju od sat vremena (12.30-13.30).

Prijaviti se možete putem obrasca do 6. prosinca 2020. godine, nakon čega će svi prijavljeni dobiti link za priključenje na tribinu.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.