SKOCKANO mrežna stranica je aktivna!

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kroz projekt “SKOCKANO – standard kvalitete organizacija civilnog društva konstruktivno angažiranih u neformalnom obrazovanju” izrađena je mrežna stranica skockano.goo.hr na kojoj se možete informirati i pratiti zbivanja o projektnim aktivnostima i zbivanjima.

Nakon višemjesečnog intenzivnog rada i povratnih informacija na Sustav osiguravanja kvalitete neformalnih obrazovnih programa, SKOCKANO Sustav je započeo pilotiranje i vrednovanje standarda i kriterija kvalitete.

Nakon završetka pilot faze Sustava osiguravanja kvalitete neformalnih obrazovnih programa, u lipnju su službeno dodijeljene prve oznake sustava osiguravanja kvalitete neformalnim obrazovnim programima i organizacijama. U pilotiranju je sudjelovalo 9 organizacija civilnog društva, dok je 6 evaluatora i evaluatorica vrednovalo njihove prijave. Na mrežnoj stranici možete pogledati koje su organizacije zaslužile oznake kvalitete te saznati i koju informaciju više o njihovim programima.

Uz to, na skockano.goo.hr možete pronaći informacije o samome Sustavu, ciljevima i načelima, detaljnije o standardima i kriterijima te kako se odvija postupak dodjele oznake. 

Želja nam je da se kroz mrežnu stranicu informiraju svi zainteresirani budući sudionici raznolikih neformalnih obrazovnih programa (učenici, mladi, škole, institucije i drugi), te organizacije civilnog društva koje i same žele pristupiti vrednovanju i dobiti oznaku kvalitete u sljedećem krugu prijava.

Posjetite stranicu i provjeravajte za daljnje novosti i obavijesti!


Sustav i web stranica su razvijeni u okviru projekta „SKOCKANO – standard kvalitete organizacija civilnog društva konstruktivno angažiranih u neformalnom obrazovanju koji je podržan s 199.000,00 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Nositelj projekta je Centar za mirovne studije, a partneri su Forum za slobodu odgoja, Kuća ljudskih prava Zagreb, Centar za građanske inicijative, Poreč, GOOD inicijativa i Phronesis SA iz Norveške.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.