Volontiraj u Forumu: program mentorstva i stručne prakse

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum prima novu generaciju volonterki i volontera – pridruži nam se!

Ako te zanimaju učenje i rad u kreativnom timu, druženje, stručno usavršavanje i upoznavanje s obrazovnim politikama te upravljanjem projektima (uključujući Europske fondove), pošalji nam životopis i kratko motivacijsko pismo na amunivrana@fso.hr.

Za volontiranje se mogu prijaviti studenti:ce i apsolventi:ce društveno-humanističkih studija (posebno studenti Politologije, Sociologije, Edukacijsko-rehabilitacijskog i Učiteljskog fakulteta, Psihologije, Pedagogije, Novinarstva i Komunikologije, kao i studenti/ce nastavničkih smjerova na drugim fakultetima) koji su zainteresirani za obrazovanje i obrazovne politike, odgovorni, motivirani za učenje i rad, informatički pismeni te koji dobro poznaju engleski jezik.

Tijekom volontiranja upoznat ćete vještine potrebne za rad u uredu, učiti o pripremi projekata i pisanju projektnih prijedloga te realizaciji vlastitih ideja i inicijativa; moći ćete besplatno pohađati programe stručnog usavršavanja koje Forum provodi; putovati na stručna događanja u Hrvatskoj i inozemstvu; koristiti Forumovu knjižnicu.

Prilozi: Poziv i Program volontiranja.

Upite o programu i prijave mogu se slati na amunivrana@fso.hr.  

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.