Search
Close this search box.

Nova godina – nove aktivnosti na našem BE-IN projektu

Podijeli

Nakon što smo u prvom dijelu prošle godine proveli istraživanje i od naših nastavnika:ca, stručnjakinja i učenica:ka saznali što je njima važno kad je inkluzija i socio-emocionalno učenje u pitanju, prionuli smo na opsežan posao i krenuli s izradom online platforme „Inkluzija i socio-emocionalno učenje: Bolji smo zajedno! Inovativne metode učenja za kreiranje inkluzivnog školskog okružja i prevenciju napuštanja školovanja”.

Kako uključiti SEU (socio-emocionalno učenje) i inkluzivno učenje u svoj način rada, kako osmisliti skele za učenje i pomoći učenicima i učenicama iz ranjivih skupina (ali i svim učenicima i učenicama) da postignu najbolje rezultate u skladu sa svojim mogućnostima, zašto je motivacija jedna od najvažnijih komponenti rada s učenicima:ama, kako osmisliti višeslojnu nastavnu jedinicu… ovo su samo neke od tema o kojima ćete moći više naučiti u ovoj online edukaciji. Također, imat ćete priliku sami osmisliti slojevitu nastavnu jedinicu i razmijeniti iskustva s ostalim kolegama na forumu ove online platforme.

Pratite stranicu projekta https://be-ineducation.eu/ u nadolazećim danima i budite među prvima koji će isprobati ovu novu online platformu osmišljenu za osnaživanje nastavnika i nastavnica u području SEU-a i inkluzije. Sadržaj online platforma trenutno se prevodi na grčki, njemački, talijanski, hrvatski i mađarski jezik te će u nadolazećim danima biti dostupna za korištenje.

Škola za primalje Zagreb, Industrijska strojarska škola Zagreb i Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje partnerske su škole u ovom projektu i upravo će njihovi djelatnici i djelatnice imati priliku prvi sudjelovati u ovoj online edukaciji te svojim komentarima doprinijeti njenom unapređenju.  

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.