Kreativni natječaj: “Nabaci ideju, fotku, rimu za bolju klimu!”

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Pozivamo vas da sudjelujete u natječaju za učeničke radove Tematske mreže za pravednu i niskougljičnu tranziciju za edukaciju, tranziciju, adaptaciju i razvoj „Metar do bolje klime”.

Natječajem želimo potaknuti učenike:ice na promišljanje, istraživanje i predstavljanje svojih stavova, ideja i istraživanja o klimatskim promjenama, klimi i održivosti. Učenički bi radovi osim „u kakvom okolišu živim” i „kakav okoliš želim” trebali prenijeti i poruku „kako klimatske promjene utječu na naš život“, „što ja kao učenik:ica mogu učiniti za ublažavanje posljedica klimatskih promjena i očuvanje bioraznolikosti“, „kako se mi kao društvo možemo bolje prilagoditi klimatskim promjenama“, „kako ja zamišljam održivu budućnost“.

Na natječaj se mogu prijaviti svi:e učenici:ice osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova, a sam rad/radove prijavljuje mentor:ica ispunjavanjem obrasca. Prijavom pristajete na Pravila natječaja „Nabaci ideju, fotku, rimu za bolju klimu!”.

Natječaj je otvoren od 10.01.2023. do 13.03.2023. u 12:00 (podne).

Više informacija o prijavi te druge novosti o natječaju potražite na mrežnoj stranici projekta „Metar do bolje klime”

Za eventualne poteškoće prilikom prijave javite se na e-adresu: natjecaj.metar@fso.hr

Hvala vam na sudjelovanju!

„Metar” tim


*Autorica vizuala: 'Moj šareni svijet; autorica: učenica OŠ Ladimirevci, Područna škola Ivanovci; mentorica: Marina Arambašić; Natječaj Oboji svijet 2017.'
Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.