Search
Close this search box.

Forum za slobodu odgoja dobio novu izvršnu direktoricu

Podijeli

Nakon više od deset godina Forum za slobodu odgoja je u skladu s nazivom jednog od svojih projekata, pokrenuo promjenu!

Naime, Upravni odbor Foruma za slobodu odgoja je razriješio Eli Pijaca Plavšić dužnosti izvršne direktorice na vlastiti zahtjev, te je na tu dužnost izabrao Anu Munivranu, dosadašnju voditeljicu programa “Razvoj osobnih i socijalnih kompetencija”.

Eli je svojim radom u Forumu od 2001. dala ogroman doprinos izgradnji organizacije, a njezin trud, rad, snaga i ljubav prema obrazovanju vidljivi su u svakodnevnom radu s odgojno-obrazovnim radnicima:ama, ali i unutar Forumove obitelji. Svojom predanošću te dobrim upravljanjem godinama je unapređivala kvalitetu rada Foruma, osnaživala zaposlenike:ce te održavala vrlo profesionalnu i ujedno prijateljsku radnu atmosferu. Iako nije više izvršna direktorica, Eli ostaje dio Forumovog tima kao voditeljica programa „Unapređenje poučavanja“ gdje će nastaviti predano doprinositi kvaliteti odgojno-obrazovnog sustava.  

Nova izvršna direktorica Ana je u Forumu od 2009. godine te je svojim radom i predanošću s vremenom postala voditeljica programa “Razvoj osobnih i socijalnih kompetencija”. Svojim kvalitetama i motivacijom za upravljanje sigurno će doprinijeti daljnjem radu Foruma, aktivnostima zaposlenika:ca, suradnji s vanjskim suradnicima:ama te korisnicima:ama. Dosadašnjim iskustvom u Forumu, stekla je potrebna znanja i vještine te istinski razumije Forumove potrebe i radnu atmosferu.

Vjerujemo da je svaka promjena dobrodošla pa samim i ovu promjenu vidimo kao doprinos daljnjem razvoju Foruma za slobodu odgoja.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.