Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je dva natječaja za odgojno-obrazovne ustanove za prijavu preventivnih projekata i izvannastavnih aktivnosti

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Prvi natječaj je  Poziv za financiranje preventivnih projekata osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova u školskoj godini 2022./2023., s rokom prijave do 22. rujna 2022.

Drugi natječaj je Poziv za financiranje projekata u sklopu izvannastavnih aktivnosti osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova u školskoj godini 2022./2023.  s rokom prijave do 30. rujna 2022.

Forum za slobodu odgoja ima 30 godina iskustva u provedbi programa stručnog usavršavanja u području unapređenja poučavanjademokratizacije škola i razvoja osobnih i socijalnih kompetencija.

Provodimo preko 30 različitih edukacija za odgojno-obrazovne radnike, stručne suradnike i stručnjake koji rade s djecom i mladima. Naši edukacije su ocijenjene visokom ocjenom 4,8 od strane polaznica i polaznika. Skoro sve polaznice i polaznici preporučuju naše edukacije svojim kolegicama i kolegama.

Pozivamo vas da pogledate Katalog naših edukacija, kao i pregled naših preventivnih programa , te provjerite kako vam možemo biti partneri na vašim projektima.

Za sve upite i dodatne informacije obratite se našoj voditeljici ureda Martini Nekić putem kontakata: mnekic@fso.hr,  01/4663-503.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.