Search
Close this search box.

Najava natječaja za dodjelu srednjoškolskih stipendija

Podijeli

Od 1993. godine, Forum za slobodu odgoja surađuje s britanskom organizacijom “Headmasters’ and Headmistresses’ Conference” (HMC) u provedbi programa srednjoškolskih stipendija. Stipendija se sastoji od pružanja mogućnosti učenicima i učenicama iz Hrvatske da završe srednju školu u prestižnim školama koje su članice HMC mreže.

Kao i prošlih godina, natječaj će biti raspisan i ove godine krajem rujna ili početkom listopada, a na njega će se moći prijaviti učenice i učenici koji će u školskoj godini 2022./23. prvi puta upisati drugi razred srednje škola i koji na kraju prvog razreda imaju najmanje dvije zaključene ocjene „dobar“ i niti jednu ocjenu „dovoljan“.

Više o programu stipendija možete saznati u ovoj brošuri.

Ako želite na vrijeme biti obaviješteni o objavi natječaja, preporučujemo vam da se prijavite na listu kontakata. Svima koji se prijave na tu listu poslat ćemo obavijest kada natječaj bude objavljen.

Također, na ovoj stranici možete naći informacije o stipendijama iz prošlih godina.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.