Izabrane stipendistice HMC-a za školsku godinu 2020./2021.

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nakon provedenog natječajnog postupka za stipendistice i stipendiste naša partnerska organizacija Headmasters’ and Headmistresses’ Conference (HMC) iz Ujedinjene Kraljevine izabrala je sljedeće učenice i učenike koji će svoje srednjoškolsko obrazovanje nastaviti u jednoj od škola HMC mreže:

Ema Fabijanić je učenica drugog razreda Prirodoslovne škole Vladimira Preloga u Zagrebu. Glavni interesi su joj matematika, kemija, biologija i fizika. Iako još nije točno odredila čime bi se profesionalno bavila u budućnosti, voljela bi da to bude iz područja prirodnih znanosti i matematike. U slobodno vrijeme bavi se rekreativnim trčanjem i članica je Forca Athletic Kluba. Hobiji su joj slikanje, crtanje i fotografija, a sebe opisuje kao znatiželjnu, dosljednu i kreativnu osobu.

Karla Frnjčec je učenica Gimnazije Antuna Gustava Matoša u Zaboku. Kreativna je osoba s velikim interesom za umjetnost posebice fotografiju. Osoba je širokih interesa te bi voljela razdoblje stipendije iskoristiti za proučavanje engleske književnosti, umjetnosti, STEM područja, psihologije i fotografije. Svoju profesionalnu budućnost vidi u području medicine, psihologije ili fotografije. Sebe opisuje kao odlučnu, snalažljivu i kreatibnu osobu.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.